Stiri Ziare Locale Revedere după doar trei etape cu Iulian Călin, arbitrul din Ștefănești nu i-a purtat noroc UTA-ei pe „Cluj Arena” în 2021!
Revedere după doar trei etape cu Iulian Călin, arbitrul din Ștefănești nu i-a purtat noroc UTA-ei pe „Cluj Arena” în 2021!

Revedere după doar trei etape cu Iulian Călin, arbitrul din Ștefănești nu i-a purtat noroc UTA-ei pe „Cluj Arena” în 2021!

UTA mai respiră după succesul cu Sepsi (2-1), dar rămâne în zona cu probleme a clasamentului SuperLigii. Tocmai de aceea și deplasarea de la Cluj, cu Universitatea, e una importantă pentru „roș-albi”, care ar putea căpăta și mai mult moral cu un nou rezultat bun.

Asta ar însemna și o remiză, ca aceea cu Farul Constanța (0-0), de la mijlocul lunii decembrie, adică precedenta partidă cu Iulian Călin la centru. „Centralul” din orașul argeșean Ștefănești îi fluieră, astfel, pe „roș-albi” după doar trei partide, fiind asistat de această dată de Romică Bîrdeș (Pitești) și Alexandru Vișan (Galați), rezerva celor trei fiind sătmăreanul Rareș Vidican. În Camera VAR vor lua loc Cătălin Popa, din Pitești și Ciprian Danșa, din Satu Mare, iar notele arbitrilor cad în sarcina lui Iosif Olah, din Sfântu Gheorghe. Observator din partea LPF este piteșteanul Viorel Ilinca.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 152 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7