Stiri Ziare Locale Restricții de circulație, în weekend, pe Calea Victoriei din București. Începe evenimentul „Străzi Deschise – Promenadă Urbană”
Restricții de circulație, în weekend, pe Calea Victoriei din București. Începe evenimentul „Străzi Deschise – Promenadă Urbană”

Restricții de circulație, în weekend, pe Calea Victoriei din București. Începe evenimentul „Străzi Deschise – Promenadă Urbană”

În acest weekend, începe a patra ediție a evenimentului „Străzi Deschise – Promenadă Urbană”. Din acest motiv, vor fi impuse restricții de circulație atât pe Calea Victoriei, cât și pe mai multe străduțe din apropiere.

Restricții de circulație în București, pentru „Străzi Deschise”

Evenimentul „Străzi Deschise – Promenadă Urbană” va fi reluat începând cu acest weekend, 6-7 aprilie, și va ține până pe data de 13 octombrie 2024.

În acest final de săptămână, Calea Victoriei devine pietonală între orele 10:00-22:00, pe segmenul de drum Piața Victoriei – intersecția cu Str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor.…

B365 - Bucuresti - Bianca DimaIn urma cu 87 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7