Stiri Ziare Locale Refularea lui Rednic: „Câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici! Toți sunt milionari și utiști, dar nimeni nu sponsorizează”
Refularea lui Rednic: „Câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici! Toți sunt milionari și utiști, dar nimeni nu sponsorizează”

Refularea lui Rednic: „Câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici! Toți sunt milionari și utiști, dar nimeni nu sponsorizează”

UTA a câștigat 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar la final galeria i-a strigat numele lui Danylo Kucher. Portarul arădenilor și-a salvat echipa din situații critice, trei chiar în prelungiri, iar fanii i-au luat cumva partea ucraineanului în fața lui Mircea Rednic, care îl pusese pe lista de transferuri.

Scandarea pentru Kucher? „Eu respect jucătorii”

Chiar antrenorul arădenilor a spus azi: „Sunt corect cu Kucher, nu trebuia galeria să-i strige numele ca să mă impresioneze sau să mă oblige să continui cu el. Acea scandarea a fost împotriva mea, vezi Doamne, că nu l-am tratat cu respect. Eu respect jucătorii și fac tot ce pot. Chiar fac mult mai mult decât ar trebui și niciun antrenor care a fost pe aici nu s-a implicat cum mă implic eu”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 154 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7