Stiri Ziare Locale Rednic tună și fulgeră: ”Au fost incidente în vestiar! Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd răbdarea și n-ar fi bine!”
Rednic tună și fulgeră: ”Au fost incidente în vestiar! Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd răbdarea și n-ar fi bine!”

Rednic tună și fulgeră: ”Au fost incidente în vestiar! Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd răbdarea și n-ar fi bine!”

UTA a câștigat cu mult noroc în fața Voluntariului, scor 4-3, în primul meci pentru ea din play-out, iar Mircea Rednic a dezvăluit că au fost incidente la pauză în vestiar, și le-a transmis fanilor celor de la UTA să aibă mai multă răbdare cu echipa. Căci altfel s-ar putea să îl regrete!

”Să fii condus, să revii și să reușești să câștigi acest meci… Patru goluri reușite de jucătorii care au intrat. Mă bucur, asta vreau să facă. Au demonstrat că pot să mă bazez pe ei. Am luat cele trei puncte, foarte importante. Mergem înainte. Mi-era puțin teamă după ce am ratat play-off-ul, dar jucătorii au reacționat foarte bine. Nu cred că mi s-a mai întâmplat să marcheze trei jucători ce intră pe parcurs.…

Live Arad - Sorin HautIn urma cu 108 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7