Stiri Ziare Locale Rednic s-a simțit trădat de dinamoviști, dar nu de toți: „Au avut interese, la UTA a existat răbdare și am făcut echipă”
Rednic s-a simțit trădat de dinamoviști, dar nu de toți: „Au avut interese, la UTA a existat răbdare și am făcut echipă”

Rednic s-a simțit trădat de dinamoviști, dar nu de toți: „Au avut interese, la UTA a existat răbdare și am făcut echipă”

Sorții au vrut ca UTA să joace unul dintre cele mai importante meciuri de la revenirea în SuperLigă pe terenul lui Dinamo, adică echipa de suflet a actualului său antrenor. Mircea Rednic a câștigat titluri ca jucător și antrenor al „câinilor roșii”, care – însă – l-au îndepărtat ca pe o măsea stricată de la echipă în iarna anului 2021.

„Cei care au avut de pierdut au fost ei…au retrogradat”

Evident, experimentatului tehnician nu i-a căzut deloc bine tratamentul primit și susține că știe exact de la cine i se trage. Iar afirmația de azi e un pic surprinzătoare atâta timp cât la vremea respectivă fanii din Peluza Cătălin Hâldan au dat un comunicat la vremea respectivă, prin care își exprimau suportul față de „Puriu”. Fără să-i dea numele, Rednic a dat de înțeles că Elias Bucurică, șeful PCH, i-a dorit plecarea de la formația bucureșteană și a dorit să sublinieze faptul că UTA a avut răbdare cu el, spre deosebire de Dinamo. „Normal că-mi doresc să câștig, dar nu e ambiție personală. Cum am plecat? Cei care au avut de pierdut au fost ei, că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Singurul ce m-a deranjat a fost acela că plecarea mea a fost cu acordul de la asociația asta, PCH, condusă de…nici nu-i mai dau numele. Fără acordul lor nu se putea face. Și atunci mi-am pus întrebarea ce interese au avut? Și au retrogradat. M-au acuzat că nu știu ce schimbări am vrut să fac. Cu toate că eu când am semnat lucrurile au fost foarte clare, toată lumea a fost prezentă, inclusiv domnul Badea. Și era vorba că voi da posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, să fac o analiză apoi și din iarnă să reușim să facem o echipă. Ei nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut răbdare și – până la urmă – aici am reușit să fac o echipă, chiar dacă am schimbat vreo 25 de jucători. Iar acolo m-au acuzat că vreau să schimb o jumătate de echipă, iar ei, până la urmă, au adus mai mult de jumătate jucători noi. Și au mai fost doi antrenori după mine, Stoican și Uhrin și au retrogradat. Și m-am simțit trădat, dar nu de suporteri. Pentru că șefii de acolo nu reprezintă suporterii, ci doar o parte a lor și reprezintă interesele lor. Poate greșeala mea a fos atunci că am fost interesat de acțiuni la Dinamo și poate asta i-a deranjat, pentru că ar fi preferat să vină cineva care…să nu zic cuvinte mari…să fie sănătoși. Am pierdut așa, pentru că am suferit, m-am simțit trădat. Cei care au făcut ce au făcut au avut interese și Mureșan și…Au adus jucători de la CFR și i-au adus pe salarii mari. Din iarnă până în vară ei au mai cheltuit vreun milion de euro, care s-au adăugat. Și au mai am de primit bani, se judecă”, a „principalul” arădenilor la conferința ce prefațează meciul Dinamo – UTA, din ultima etapă a sezonului regular, de vineri seara (ora 20).…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7