Stiri Ziare Locale Rednic nu se simte confortabil în războiul conducere – suporteri: „Sper ca lumea să înțeleagă sloganul…UTA pentru noi înseamnă totul”
Rednic nu se simte confortabil în războiul conducere – suporteri: „Sper ca lumea să înțeleagă sloganul…UTA pentru noi înseamnă totul”

Rednic nu se simte confortabil în războiul conducere – suporteri: „Sper ca lumea să înțeleagă sloganul…UTA pentru noi înseamnă totul”

Ruptura conducerea UTA-ei și SCU pare totală, din moment ce luni se va propune excluderea organismului fanilor din club. Echipa și stafful tehnic pare prinsă la mijloc în acest conflict ce-și va urma calea în instanță și despre care Mircea Rednic nu dorește să vorbească prea mult.

Și asta și pentru că tehnicianul se consideră „vânat” de o parte a presei și a decis să fie mai cuminte în declarații și să-și vadă de treaba sa, așa cum – de fapt – i s-a și sugerat. „Am văzut ceva și nu aș vrea…ca după aia să mă luați pe mine ca eu să-mi văd de antrenorat. Eu când am venit aici am cerut răbdare, am cerut liniște, vreau ca toată lumea să fie alături de echipă. Nici mie nu îmi convine situația și mai ales înaintea acestui meci. Sper ca lumea să înțeleagă și sloganul ăsta…UTA pentru noi înseamnă totul (n.a. probabil a dorit să se refere la ”Pentru noi doar UTA contează”). Așa să fie și luni pentru că avem meci și toată lumea trebuie să fie concentrată și să fie alături de echipă. E un subiect în care nu vreau să intru, deci nu mai vreau. Cei care nu au acreditare (n.a. la colegii din presă se referă) stau acasă și de abia așteaptă ca să scot o perlă și să facă articole, deci nu mai vreau. Din momentul ăsta și conferințele mele vor fi doar despre meciul care urmează. Și alte întrebări, vă rog, degeaba le puneți pentru că nu vă răspund. Dacă vreți să fiu așa, așa o să fiu”, a fost reacția lui Mircea Rednic pe seama subiectului momentului în ceea ce o privește pe UTA la conferința de presă ce precedă partida cu FC Botoșani, de luni, de la ora 17, de pe arena „Francisc Neuman” din Arad.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 145 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7