Stiri Ziare Locale Rednic nu dezarmează după eșecul din Giulești: „Cu 43 de puncte se poate intra în play-off, eu cred că și Farul a intrat în joc”
Rednic nu dezarmează după eșecul din Giulești: „Cu 43 de puncte se poate intra în play-off, eu cred că și Farul a intrat în joc”

Rednic nu dezarmează după eșecul din Giulești: „Cu 43 de puncte se poate intra în play-off, eu cred că și Farul a intrat în joc”

După succesul cu 3-2, de la Ploiești, Universitatea Craiova estea cea de-a patra formație ce și-a câștigat și matematic dreptul de juca în play-off. La dispoziție mai sunt alte două poziții, cu Farul și U. Cluj favorite să le ocupe prin prisma locurilor din clasament, ambele fiind la mâna lor.

Echipa lui Gică Hagi chiar ar mai avea nevoie de doar trei puncte din 6 pentru a fi sigură că va juca în Top 6, doar că Mircea Rednic nu o vede lipsită de emoții înainte de meciurile de acasă, cu CFR Cluj și deplasarea de la Botoșani. „Din păcate, pentru noi, a venit un meci cu o echipă ce are condiții, buget și care pe parcurs a ajuns să-și propună să se bată la campionat. Am pierdut și asta pentru că ne-am bătut singuri, cu greșile mari care au fost, căci ei nu au pus nu știu ce presiune pe noi. Mai departe, ce vrea Dumnezeu și mai ales ceea ce vrem noi mâine și noi vrem trei puncte, asta ar fi cel mai important. Facem 40 de puncte, nu e o performanță, dar e un obiectiv ce ar putea să ne mulțumească. Iar apoi, la ultimul meci, cu Dinamo, e care pe care. Dar, acum pe noi trebuie  să ne preocupe și să fim concentrați pentru meciul de mâine. Sunt ferm convins că suporterii vor fi alături de echipă, cum a fost la ultimul meci de acasă cu Petrolul. Eu spun că avem șanse mari, cu 43 de puncte se poate intra în play-off. Eu cred că și Farul a intrat acum în joc”, consideră antrenorul UTA-ei.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 125 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7