Stiri Ziare Locale Rednic: „Ne-au chinuit, dar e un pas important. Îmi felicit jucătorii pentru felul cum au reacționat și gestionat rezultatul”
Rednic: „Ne-au chinuit, dar e un pas important. Îmi felicit jucătorii pentru felul cum au reacționat și gestionat rezultatul”

Rednic: „Ne-au chinuit, dar e un pas important. Îmi felicit jucătorii pentru felul cum au reacționat și gestionat rezultatul”

UTA nu a pierdut ocazia să rămână în cărțile play-offului cu o etapă înainte de finele sezonului regular. În fața unui stadion „Francisc Neuman” plin, „roș-albii” au trecut cu 3-2 de o formație FC U Craiova care și-a vândut scump pielea, având o ocazie mare de a egala în penultimul minut de joc. Au contat pe tabelă reușitele semnate Pedro (13), Micovschi (29) și Fabry (62), respectiv Bauza (22) și Dragu (42).

Ultimul fluier al lui Radu Petrescu o duce pe „Bătrâna Doamnă” la cota 40 de puncte și în postura de a juca pentru locul 6 sau chiar 5 până în ultima etapă a sezonului regular, pe terenul codașei Dinamo. „Au fost puține emoții, dar e un pas important, avem 40 de puncte. Cine credea că vom ajunge în situația să avem șanse reale la play-off? Am întâlnit o echipă bună, a fost cel mai bun meci al lor din ultimele trei etape. Ne-au chinuit. Am și spus înainte că au calitate, păcat că nu au stabilitate pe banca tehnică. Adrian (n.a. Mititelu) pune foarte mult suflet și face eforturi financiare. Are un lot bun, ar trebui să găsească un antrenor. Mă bucur că i-am blocat, ei practic au avut două șuturi pe poartă și ne-au dat două goluri, eficiență maximă. Regret că luăm goluri din faze fixe, nu avem voie. Apoi, la golul doi, am fost surpinși pe partea dreapta. Ne trebuie mai multă atenție, când dai de o echipă cu jucători cu calitate nu te iartă și la fel s-a întâmplat și cu Rapid.  La 2-1 mai ales am avut ocazii mari de a ne distanța, dar Kevin (n.a. Luckassen) și Mico au ratat, per ansamblu îmi felicit jucătorii de felul cum au reacționat și gestionat rezultatul. Nu a fost ușor, poate puteam să facem și 4-2, dar eu sunt mulțumit de cele trei puncte”,  a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu oltenii.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 124 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7