Stiri Ziare Locale Rednic l-a lăudat pe Micovschi: „E sufletul echipei, mi-e drag de el” și spune de ce l-a schimbat pe Luckassen: „Are 3 cartonașe”
Rednic l-a lăudat pe Micovschi: „E sufletul echipei, mi-e drag de el” și spune de ce l-a schimbat pe Luckassen: „Are 3 cartonașe”

Rednic l-a lăudat pe Micovschi: „E sufletul echipei, mi-e drag de el” și spune de ce l-a schimbat pe Luckassen: „Are 3 cartonașe”

Chiar dacă UTA nu a făcut un meci grozav cu Petrolul și evolua din nou pe puncte după patru zile, Mircea Rednic nu a schimbat nimic în „11” -le cu care a abordat și partida cu Rapidul, iar primele schimbări le-a făcut de abia în minutul 77.

Și, odată cu intrarea pe teren a lui Tudorie și Morar, care i-au schimbat pe Luckassen și Fabry, UTA nu a mai contat în atac. Cu toate că nici puternicul atacant olandez nu a fost într-o zi prea inspirată, ratând două-trei ocazii importante pentru echipa sa. „Și-a dorit mult Kevin astăzi, a trecut acea minge puțin pe lângă, s-a zbătut. L-am scos, mai ales că el are trei cartonașe și mi-a fost teamă. Tudorie încă nu e pregătit din punct de vedere fizic, nu e o soluție clară pe care eu pot să mă bazez. Dar am zis că – totuși – vine cu talie, iar Morar, cu calitățile pe care le are, dar nu a fost așa”, a spus antrenorul utist, care a remarcat apoi: „E clar că diferența a făcut-o banca, jucătorii care au intrat au adus un plus pentru ei. A fost și Bergodi inspirat, dar are și soluții. Jucătorii care au intrat la noi nu au adus nici un plus. S-au schimbat multe la Rapid, cu noul stadion e altă atmosferă. E altceva, se simte, publicul chiar a ajutat echipa în momentele grele”…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 127 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7