Stiri Ziare Locale Rednic, după cea mai usturătoare înfrângere stagională: „Steaua nu a făcut un joc bun, dar a profitat de greșelile noastre copilărești”
Rednic, după cea mai usturătoare înfrângere stagională: „Steaua nu a făcut un joc bun, dar a profitat de greșelile noastre copilărești”

Rednic, după cea mai usturătoare înfrângere stagională: „Steaua nu a făcut un joc bun, dar a profitat de greșelile noastre copilărești”

UTA a început noul an cu cea mai drastică înfrângere a sezonului, 0-4, cu FCSB, pe „Arena Națională”. Diferența a fost făcută de „tripla” lui Darius Olaru (min. 20, 22 și 66) și reușita ex-ului David Miculescu (min. 82), dar Mircea Rednic a invocat și ratările mari ale lui Lopez și Fabry, la 0-0 și 2-0 pentru liderul SuperLigii.

„Nu m-au ajutat jucătorii și nu s-au ajutat nici pe ei, e și lipsă de atenție, de responsabilitate”

Cu această ocazie, antrenorul „Bătrânei Doamne” și-a încheiat și seria pozitivă de zece partide fără înfrângere în fața celor de la FCSB. „Nu m-au ajutat jucătorii și nu s-au ajutat nici pe ei. Dar, să nu uităm că noi am început bine în prima repriză, am avut o bară. Ei au înscris primul gol din corner, la al doilea i-a pus-o Căpușă pe tavă, asta a fost. Avem probleme nu doar cu cornerele, ci cu fazele fixe, în general. E și lipsă de atenție, de responsabilitate, am luat foarte multe goluri din faze fixe. În repriza a doua la fel, am început bine, controlam jocul, i-am pasat, am avut câteva situații, păcat că centrările nu au venit cum trebuie. A venit acel penalty, habar nu am dacă a fost sau nu, că a fost la nivel de jumătate de metru de sol, nu știu dacă l-a atins sau nu, dar el a degajat mingea și apoi poate…Cred că s-a dat foarte ușor. E greu, am început bine, apoi am luat gol, iar în repriza a doua la fel…e foarte greu. Steaua are jucători cu calitate, care, în momentul în care faci greșeli, nu te iartă”, a comentat Rednic eșecul de pe „Arena Națională”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 186 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7