Stiri Ziare Locale Rednic crede că UTA încurcă multe calcule la play-off: „Suntem ca la judecătorie, când intri într-o sală și se uită toată lumea la tine…”
Rednic crede că UTA încurcă multe calcule la play-off: „Suntem ca la judecătorie, când intri într-o sală și se uită toată lumea la tine…”

Rednic crede că UTA încurcă multe calcule la play-off: „Suntem ca la judecătorie, când intri într-o sală și se uită toată lumea la tine…”

UTA se află printre cele cinci echipe care au șanse să ocupe unul dintre cele două locuri de play-off rămase disponibile, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regular. Farul și U. Cluj sunt la mâna lor, dar – altfel – există o lungă listă de variante prin care urmăritoarele își pot croi drum spre Top 6.

Totul pleacă de la o victorie a arădenilor vineri seara, la București, cu Dinamo, iar Mircea Rednic e amuzat puțin de calculele ce se fac pe seama echipei sale. „Le-am și povestit jucătorilor, cum toată lumea face calcule, cu ce echipe pot ajunge în play-off, dar UTA pac, pac, pac, tot pe afară e. Știți cum suntem noi? Ca și când te duci la judecătorie și nu știi unde să ajungi. Și intri într-o sală și se uită toată lumea la tine și parcă îți spun> <>. Încurcăm și noi LPF-ul, televiziunile și pe ceilalți că trebuie să ne ia în seamă, dar nu e așa, noi ne-am făcut treaba”, a spus Mircea Rednic.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7