Stiri Ziare Locale Rednic ca și Klopp? „Nu e cazul, acest club mi-a întins o mână în momentul în care aveam nevoie și am participat la acest proiect”
Rednic ca și Klopp? „Nu e cazul, acest club mi-a întins o mână în momentul în care aveam nevoie și am participat la acest proiect”

Rednic ca și Klopp? „Nu e cazul, acest club mi-a întins o mână în momentul în care aveam nevoie și am participat la acest proiect”

UTA s-a repliat după 0-4 cu FCSB și a legat două succese cu echipe cu pretenții la play-off. După 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, a urmat un 3-1 pe „Cluj Arena”, cu Universitatea.

La conferința de presă ce a precedat partida de azi, Mircea Rednic și-a manifestat unele nemulțumiri și a spus printre altele: „Câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici”. Astăzi, după succesul cu „șepcile roșii”, Rednic a fost întrebat dacă se gândește cu adevărat la plecarea de la UTA, iar acesta a făcut o paralelă cu neamțul Klopp, care și-a anunțat divorțul de Liverpool. „Sunt și eu ca Jurgen Klopp, în vară mă retrag, am obosit. Glumesc, nu e cazul, eu nu am plecat când aveam motive serioase. La două săptămâni după operație, eu eram în vestiar, pentru că țin foarte mult la acest club care mi-a întins o mână în momentul în care aveam nevoie. Am participat la acest proiect, care nu a fost unul ușor, cu 20 de plecări și 22 de veniri, dar aici se pun şi cei de la echipa a doua. Nu sunt 36, pe listă avem 12 străini în momentul de față. Am făcut-o că trebuia să o fac și timpul o să îmi dea dreptate”, a spus astăzi Rednic.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 151 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7