Stiri Ziare Locale Rednic a vorbit de teama jucătorilor după eșecul cu Dinamo, când el a scos din „joben” un fundaș central în plus: „Păcat, am fost atât de aproape”
Rednic a vorbit de teama jucătorilor după eșecul cu Dinamo, când el a scos din „joben” un fundaș central în plus: „Păcat, am fost atât de aproape”

Rednic a vorbit de teama jucătorilor după eșecul cu Dinamo, când el a scos din „joben” un fundaș central în plus: „Păcat, am fost atât de aproape”

UTA a rămas repetentă în ceea ce putea fi cel mai frumos meci din ultimele decenii pentru fanii arădeni. Jocul rezultatelor ar fi ieșit pentru „Bătrâna Doamnă”, căci U. Cluj nu a câștigat la Voluntari, iar în clasamentul în trei cu Farul și Sepsi, echipa lui Mircea Rednic ar fi ieșit pe locul 2, deci pe 6 la general.

Iar antrenorul „roș-albilor” are responsabilități în eșecul, 0-1, cu Dinamo. A schimbat sistemul de joc ce i-a adus atâtea rezultate pozitive în ultima lună și jumătate, apelând la un fundaș central în plus. Iar acesta a fost Ibrahima Conte, care a fost depășit de situație la fiecare atac al „câinilor roșii”, adică vorbim despre cele 30-40 de minute din prima repriză. Nici schimbările nu au fost prea inspirate, căci niciuna nu a adus un plus clar, cu toate că nu există certitudinea că cei trei titulari schimbați la pauză și-ar fi revenit în partea a doua.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7