Stiri Ziare Locale Rednic a rupt-o defintiv cu Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Kucher: „Le-am explicat situația, am fost corect cu toți, nu se încadrează…”
Rednic a rupt-o defintiv cu Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Kucher: „Le-am explicat situația, am fost corect cu toți, nu se încadrează…”

Rednic a rupt-o defintiv cu Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Kucher: „Le-am explicat situația, am fost corect cu toți, nu se încadrează…”

SuperLiga s-a dezghețat în noul an cu primele două meciuri, Sepsi – Iași 6-0 și Rapid – FC U Craiova 4-3, dar până la reprezentanția UTA-ei mai sunt două zile. Arădenii joacă luni seara (ora 20) pe „Arena Națională” cu liderul FCSB, iar Mircea Rednic a anunțat jucătorii care nu vor face parte din lotul ce se va deplasa mâine, la București.

Despre absența lui Cristian Mihai se știa încă din decembrie, după „galbenul” luat la Cluj, cu U. Craiova, dar nici numele celorlalți jucători rămași pe dinafară nu surprinde, atâta timp cât vorbim despre Denis Dumitrașcu, Herald Marku și Reagy Ofosu. Cei trei au fost informați de antrenorul UTA-ei că nu mai intră în planurile sale pentru partea a doua a sezonului, ca și portarul Danylo Kucher, de altfel, dar care încă nu are un înlocuitor pe măsură și va fi rezervă luni seara. „Le-am explicat situația și le-am sugerat că ar fi bine să își găsească echipe ca să joace, mai ales că au o statistică bună la noi. Au intrat și ca titulari și ca rezerve, au fost prezenți, doar că  eu îmi doresc altceva. Am vorbit și cu Ofosu, eu întotdeauna a, fost corect cu toți. Și el trebuie să înțeleagă strategia antrenorului, nu s-a încadrat, adică poate nu se încadrează în ceea ce îmi doresc eu și are concurență pe post. E și Kucher pe acea listă, la toți cei patru le-am spus ar fi bine să-și găsească echipă. S-a discutat cu doi portari români și după meciul cu FCSB va trebui să luăm o decizie. Avem nevoie de locuri pentru străini. Deci sunt ei patru, poate patru și jumătate”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea disputei cu liderul SuperLigii.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 167 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7