Stiri Ziare Locale Radu Tuhuț : Misiunea mea continuă- Dezvoltarea comunității Țării Moților și respectarea intereselor oamenilor din Alba sunt pe primul plan!
Radu Tuhuț : Misiunea mea continuă- Dezvoltarea comunității Țării Moților și respectarea intereselor oamenilor din Alba sunt pe primul plan!

Radu Tuhuț : Misiunea mea continuă- Dezvoltarea comunității Țării Moților și respectarea intereselor oamenilor din Alba sunt pe primul plan!

În curând, se vor împlini 30 de ani de când sunt membru al PSD, acesta fiind și singurul partid politic în care am activat. Pe lângă funcțiile politice, am ocupat și funcții publice, fiind consilier local, viceprimar, primar în comuna Ciuruleasa și în prezent, deputat al județului Alba. Din această poziție, îmi propun să fac tot ce este mai bun pentru oameni.

Am continuat, și în ultima perioadă, demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, chiar dacă nu le-am făcut publice. Am solicitat Guvernului, printr-o interpelare parlamentară, alocarea de fonduri pentru reabilitarea drumurilor din Apuseni, în special a DN74A, între Abrud și Câmpeni, care a fost afectat în urma inundațiilor din ultimii ani. Guvernul PSD a mai alocat bani pentru modernizarea drumurilor din Apuseni și sper că acest lucru se va întâmpla din nou. Este esențial să avem infrastructură rutieră de calitate, care să faciliteze dezvoltarea economică a zonei și să asigure confortul și siguranța locuitorilor.…

AB News - RedactiaIn urma cu 233 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7