Stiri Ziare Locale Radu Moldovan: „Este targetul cel mai important să câștigăm Primăria Bistrița. Nu au fost și nu vor exista blaturi cu Ioan Turc”
Radu Moldovan: „Este targetul cel mai important să câștigăm Primăria Bistrița. Nu au fost și nu vor exista blaturi cu Ioan Turc”

Radu Moldovan: „Este targetul cel mai important să câștigăm Primăria Bistrița. Nu au fost și nu vor exista blaturi cu Ioan Turc”

Liderul PSD Radu Moldovan a declarat într-o conferință de presă că cel mai important obiectiv al organizațiilor județene și municipale PSD este recâștigarea Primăriei Bistrița. De asemenea, acesta infirmă zvonurile potrivit cărora ar exista un blat între el și Ioan Turc.

„Reduta cea mai importantă pe care trebuie să o recucerim este Primăria Bistrița. Aici vreau să mai lămuresc un lucru, nu există blaturi între PNL și PSD, cu atât mai puțin între Radu Moldovan și Ioan Turc și nu vor exista niciodată. Este targetul sau sarcina cea mai importantă pentru PSD-iștii din județul acesta să recâștige Primăria Bistrița. Îmi doresc ca domnul Ioan Turc să rămână un accident nefericit în istoria administrativă a municipiului Bistrița”, a declarat Radu Moldovan, în conferința de presă de azi.…

Bistriteanul - Bianca SARAIn urma cu 196 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7