Stiri Ziare Locale PSD – fapte bune pentru ALBA! Un consilier local social-democrat a asigurat mobilierul pentru o grădiniță afectată de inundații!
PSD – fapte bune pentru ALBA! Un consilier local social-democrat a asigurat mobilierul pentru o grădiniță afectată de inundații!

PSD – fapte bune pentru ALBA! Un consilier local social-democrat a asigurat mobilierul pentru o grădiniță afectată de inundații!

Într-o perioadă în care politica este adesea asociată cu promisiuni nerealizate, există persoane care reușesc să facă diferența în comunitățile lor. Un astfel de exemplu este colegul nostru, social-democratul Cristian Dumitru Cristea, care a demonstrat că angajamentul față de cetățeni nu este doar un slogan, ci o realitate în Partidul Social Democrat.

În urma inundațiilor devastatoare din anul trecut, grădinița din satul Ighiel, comuna Ighiu, a suferit pagube semnificative. Părinții au depus eforturi considerabile pentru a renova sala de clasă, însă mobilierul era într-o stare deplorabilă și necesita înlocuire urgentă. Deși aceasta era responsabilitatea administrației locale, conduse de PNL, Cristian Dumitru Cristea a decis să ia inițiativa și, pe cont propriu, să asigure mobilier nou pentru grădiniță. Noile corpuri de mobilier corespund în totalitate, fiind de calitate, adaptate educației timpurie și formate din tot ceea ce au nevoie preșcolarii.…

AB News - RedactiaIn urma cu 147 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7