Stiri Ziare Locale Provocările prezente și viitoare în ce privește dezvoltarea Municipiului Reghin. Primarul Márk Endre: „Dezvoltăm încontinuu orașul”
Provocările prezente și viitoare în ce privește dezvoltarea Municipiului Reghin.  Primarul Márk Endre: „Dezvoltăm încontinuu orașul”

Provocările prezente și viitoare în ce privește dezvoltarea Municipiului Reghin. Primarul Márk Endre: „Dezvoltăm încontinuu orașul”

După trei ani de mandat, Márk Endre, primarul municipiului mureșean Reghin, recunoaște că a încercat să își respecte promisiunile, însemnând inclusiv derularea unor proiecte de investiții ample. Proiectele vizează dezvoltarea infrastructurii de transport, a celei rutiere, de educație, de sănătate sau de agrement.

„Am venit cu un program destul de stufos, un program de durată pe care am început să-l pun în practică. Am preluat proiectul de mobilitate urbană, am adus cele 10 autobuze hybrid pe care le-am branduit cu specificul orașului. Este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban. La fel am procedat cu toate investițiile care sunt în curs de realizare sau cele care deja au fost executate. Fiecare proiect implementat în municipiul Reghin, de o anvergură mai mică sau mai mare, a fost gândit/proiectat astfel încât să se asigure o dezvoltare continuă a comunității”, spune primarul Márk Endre.…

Transilvania Business - Dan BirtaIn urma cu 219 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7