Stiri Ziare Locale Prognoză prudentă privind traficul de pasageri pe Aeroportul Cluj, în 2024: „S-ar putea să nu depășim nivelul de anul trecut”
Prognoză prudentă privind traficul de pasageri pe Aeroportul Cluj, în 2024: „S-ar putea să nu depășim nivelul de anul trecut”

Prognoză prudentă privind traficul de pasageri pe Aeroportul Cluj, în 2024: „S-ar putea să nu depășim nivelul de anul trecut”

Anul 2024 se anunță a fi unul plin de neajunsuri în ceea ce privește traficul aerian de pasageri: mii de aeronave intră în revizie, livrările de aeronave noi întârzie, iar prețurile la bilete sunt așteptate să crească.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a înregistrat anul trecut un număr record de pasageri, marcând totodată depășirea bornei de 3 milioane de pasageri într-un an calendaristic. Așteptările reprezentanților Aeroportului Cluj privind traficul de pasageri pentru anul acesta sunt însă mai rezervate.

Anul 2024 aduce o serie de provocări în sectorul aviației, care ar putea limita creșterea trraficului de pasageri, atât pe Aeroportul Cluj, cât și la nivel național și internațional. Este vorba, pe de o parte, de trimiterea în verificări a unui număr de 1.200 de aeronave cu motoare Pratt & Whitney, a căror lipsă se va simți pe plan internațional, cu atât mai mult în condițiile în care Boeing înregistrează întârzieri la livrarea de noui aeronave.…

Mesagerul de Alba - Mesagerul de AlbaIn urma cu 121 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7