Stiri Ziare Locale Probleme în construcții la Cluj. ITM a dat amenzi de sute de mii de lei pentru munca „la negru”, autorizații lipsă și salariu „nefinisat”
Probleme în construcții la Cluj. ITM a dat amenzi de sute de mii de lei pentru munca „la negru”, autorizații lipsă și salariu „nefinisat”

Probleme în construcții la Cluj. ITM a dat amenzi de sute de mii de lei pentru munca „la negru”, autorizații lipsă și salariu „nefinisat”

Chiar dacă e început de aprilie, firmele de construcții din județ nu au putut să păcălească normele, iar unele dintre ele au avut de suferit financiar și logistic din cauza neregulilor găsite de ITM Cluj.

„În perioada 01-05.04.2023, ITM Cluj a desfăşurat, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional, acţiuni de control pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă, precum și prevederile legale privind cerințele minime de securitate și sănătate în muncă de către angajatorii care desfășoară activități din domeniile: «construcții clădiri», «lucrări de geniu civil», «lucrări speciale de construcții»”, a transmis ITM Cluj într-un comunicat.…

Ziua de Cluj - Ziua de ClujIn urma cu 150 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7