Stiri Ziare Locale Primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea ar putea fi construit încă de anul viitor de milionarul Viorel Micula (FOTO)
Primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea ar putea fi construit încă de anul viitor de milionarul Viorel Micula (FOTO)

Primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea ar putea fi construit încă de anul viitor de milionarul Viorel Micula (FOTO)

Milionarul Viorel Micula ar putea începe anul viitor construcţia unei mega-dezvoltări imobiliare, estimate la 25 milioane euro, care va cuprinde patru construcţii, între care un bloc de 19 etaje, în Piaţa Cetăţii din Oradea.

Cel mai probabil, de anul viitor...

Înalt de 61,4 metri, viitorul bloc din faţa pasajelor subterane din Piaţa Cetăţii va fi de două ori mai mare decât oricare altul din Oradea.

„Consiliul Local a aprobat în şedinţa de la sfârşitul lunii februarie Planul Urbanistic Zonal al acestei investiţii. Acum putem începe demersurile pentru obţinerea autorizaţiei de construire. Pentru un proiect atât de mare, procesul de autorizare este complicat, aşa că în mod sigur lucrările nu vor începe anul acesta. Cel mai probabil, construcţia va demara anul viitor", a declarat pentru BIHOREANUL Ovidiu Jula, administratorul societăţii Central Business Consulting, iniţiatorul proiectului.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7