Stiri Ziare Locale Preşedintele Mînzînă şi PSD îl susţin pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primăria Piteşti. „Rezultatele se văd!”
Preşedintele Mînzînă şi PSD îl susţin pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primăria Piteşti. „Rezultatele se văd!”

Preşedintele Mînzînă şi PSD îl susţin pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primăria Piteşti. „Rezultatele se văd!”

Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș, a declarat că îl susține pe Cristian Gentea pentru o nouă candidatură la Primăria Pitești.„Da, o spun răspicat! Eu, PSD Argeș și PSD Pitești îl vom susține pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primaria Municipiului Pitesti. Suntem o echipă, am muncit în acești aproape patru ani împreună și rezultatele se văd! Sumele din finanțări europene și guvernamentale care s-au transformat în investiții fără precedent în Pitești reprezintă principalul nostru argument. Sigur, poate că au fost și piteșteni nemulțumiți în anumite momente, știu că trebuie suportate anumite greutăți atunci când ai un șantier lângă tine sau pe drumul spre muncă, dar important este că se construiește și se construiește bine, iar Piteștiul a căpătat o nouă față, de oraș occidental, așa cum merită!”, a declarat Ion Mînzînă.M.S.…

Jurnalul De Arges - Jurnalul de ArgesIn urma cu 170 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7