Stiri Ziare Locale Președintele Iohannis a vorbit la Strasbourg „în plenul gol”. Discursul de 20 de minute, ascultat de „o mână” de oameni.
Președintele Iohannis a vorbit la Strasbourg „în plenul gol”. Discursul de 20 de minute, ascultat de „o mână” de oameni.

Președintele Iohannis a vorbit la Strasbourg „în plenul gol”. Discursul de 20 de minute, ascultat de „o mână” de oameni.

La invitația preşedintelui Parlamentului European, Roberta Metsola, preşedintele Klaus Iohannis a susținut miercuri un discurs în plenul Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii „This is Europe”.  Șeful statului a vorbit timp de circa 20 de minute în fața Parlamentului European de la Strasbourg, într-o sală aproape goală. Spectatorii discursului anunțat cu fast de Administrația Prezidențială pot fi numărați „pe degete”.

În Parlamentul României, ultimul discurs al președintelui a fost susținut în anul 2019.

În discursul de circa 20 de minute, președintele a vorbit despre susținerea Ucrainei, despre nevoia de extindere a Uniunii Europene, dar și despre asumarea rolului de „lider global” de către Uniunea Europeană.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7