Stiri Ziare Locale Preşcolari înghesuiți ca „sardelele” într-o clasă. Directoarea spune că nu poate comenta fără acordul primarului (video)
Preşcolari înghesuiți ca „sardelele” într-o clasă. Directoarea spune că nu poate comenta fără acordul primarului (video)

Preşcolari înghesuiți ca „sardelele” într-o clasă. Directoarea spune că nu poate comenta fără acordul primarului (video)

Caz revoltător la o grădiniță din municipiul Botoșani. Zeci de copii au ajuns să fie înghesuiţi într-o sală mult prea mică.

Situaţia a fost înregistrată la Grădinița nr. 22 din municipiu. Deşi primarul a anunţat că lucrările de renovare demarate în instituţie au fost încheiate, lucrurile nu stau chiar aşa în teren, iar din cauza lipsei de spaţiu, 50 de copii au ajuns să fie înghesuiţi într-o sală pentru 20 de copii.

Situaţia trenează încă de la debutul anului şcolar, adică din septembrie 2023. O masă mică și un dulap vechi, ambele îngrămădite în colțul unui hol, reprezintă cabinetul școlar, iar copiii sunt așezați la grămadă pentru a-și putea continua orele.…

Monitorul de Botosani - monitorulbt.roIn urma cu 170 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7