Stiri Ziare Locale Prefectul Lucian Bogdănel a transmis către Guvern solicitarea de eliberare din funcție. „Este un gest de responsabilitate”
Prefectul Lucian Bogdănel a transmis către Guvern solicitarea de eliberare din funcție. „Este un gest de responsabilitate”

Prefectul Lucian Bogdănel a transmis către Guvern solicitarea de eliberare din funcție. „Este un gest de responsabilitate”

Prefectul Lucian Bogdănel a organizat astăzi o conferință de presă pentru a anunța că a transmis către Guvern solicitarea de eliberare din funcție, ca urmare a deciziei sale de a candida la alegerile locale. Acesta a făcut anunțul oficial alături de echipa PSD pentru scrutinul de pe 9 iunie, Valentin Ivancea la Primărie și Cristina Breahnă-Pravăț la Consiliul județean.

„În principal e o dublă responsabilitate și semnificație. Responsabilitate față de lege, pentru că există exigențe ce împiedică prefecții să candideze și să participe la alegerile locale. Și o a doua responsabilitate față de comunitatea băcăuană, pentru că în cadrul organizației municipale PSD am fost nominalizat pentru a deschide lista PSD la municipiu și a fi viceprimar, alături de viitorul primar Valentin Ivancea. Pentru noi, acest gest e unul de responsabilitate și un act ce denotă faptul că tratăm cu mare seriozitate municipiul Bacău și problemele sale. PSD vine în cursă cu cei mai importanți oameni ai săi din acest moment”, a declarat Lucian Bogdănel. În locul său, la cârma prefecturii va veni actualul deputat Claudiu Ilișanu.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 155 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7