Stiri Ziare Locale POZA ZILEI. Cum se vede din dronă Poiana Rotundă, locul unde se spune că aterizează OZN-urile din Pădurea Hoia.
POZA ZILEI. Cum se vede din dronă Poiana Rotundă, locul unde se spune că aterizează OZN-urile din Pădurea Hoia.

POZA ZILEI. Cum se vede din dronă Poiana Rotundă, locul unde se spune că aterizează OZN-urile din Pădurea Hoia.

De numele Pădurii Hoia-Baciu din Cluj-Napoca se leagă mai multe teorii ale conspirației, care au transformat-o într-o destinație populară pentru curioși și aventurieri care vor să afle, pe cont propriu, ce e adevărat și ce e mit.

Poiana Rotundă din Pădurea Hoia, un loc învăluit în mister, nu este nici ea lipsită de legende. Accesibilă foarte ușor la pas sau cu bicicleta, Poiana Rotundă este un luminiș cu formă rotundă-ovală, unde se spune că nimic nu crește.

Pădurea Hoia Baciu a fost numită cea mai înfiorătoare pădure din lume, iar Poiana Rotundă este cel mai ciudat loc din pădure. Publicații precum The Guardian sau BBC, The Independent, chiar au scris despre pădurea din Cluj, fiind inclusă și în topul locurilor „bântuite”, lucru care îi fascinează pe turiștii care sunt în căutare de aventură.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7