Stiri Ziare Locale Pensii 2024: Românii cu stagiu de cotizare de peste 25 de ani vor primi mai multe puncte, începând de anul viitor!
Pensii 2024: Românii cu stagiu de cotizare de peste 25 de ani vor primi mai multe puncte, începând de anul viitor!

Pensii 2024: Românii cu stagiu de cotizare de peste 25 de ani vor primi mai multe puncte, începând de anul viitor!

Pensii 2024: Românii cu stagiu de cotizare de peste 25 de ani vor primi mai multe puncte, începând din septembrie

Românii care au un stagiu de cotizare de peste 25 de ani vor beneficia de puncte suplimentare începând cu anul 2024, conform noii legi a pensiilor publicată recent în Monitorul Oficial.

Stabilitatea în activitate, definită ca un stagiu de cotizare fără întreruperi semnificative, va fi recompensată cu aceste puncte suplimentare, având ca rezultat pensii mai consistente.

Legea care va reglementa sistemul public de pensii în principiu va intra în vigoare în toamna anului 2024, conform Legii 360/2023, publicată în Monitorul Oficial la începutul acestei săptămâni. Deși unele prevederi ale noii legi vor fi aplicate începând cu ianuarie 2024, majoritatea măsurilor vor fi implementate din luna septembrie.…

Ziarul Unirea - ziarulunirea.roIn urma cu 218 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7