Stiri Ziare Locale Pecicanii din „echipa de joi” și ISU Arad au jucat pentru fetița bolnavă a lui Mirel Arsene, urmează turneul de sâmbătă!
Pecicanii din „echipa de joi” și ISU Arad au jucat pentru fetița bolnavă a lui Mirel Arsene, urmează turneul de sâmbătă!

Pecicanii din „echipa de joi” și ISU Arad au jucat pentru fetița bolnavă a lui Mirel Arsene, urmează turneul de sâmbătă!

Echipa de joi a invitat, la Pecica, selecționata Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad pentru „miuța” din această seară, pe care au legat-o de turneul caritabil organizat sâmbătă, pentru fetița de 5 anișori a lui Mirel Arsene. Irina Maria a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine și are nevoie de tratament continuu.

Lângă echipa de joi formată în jurul lui Traian Constantin Igaș, fostul Ministru de Interne al României, a venit și conducerea Progresului Pecica, adică președintele Dorel Găvruță și directorul sportiv, Cristian Pilan. Divizionara terță arădeană are amical în județul Bihor sâmbătă și nu poate onora turneul de la Sala Mare de Sport a oraşului Pecica.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 139 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7