Stiri Ziare Locale Păulișana Păuliș își întărește linia mediană cu Schinteie și Găvrilaș, trupa lui Georgiu rămâne competitivă pentru titlul județean!
Păulișana Păuliș își întărește linia mediană cu Schinteie și Găvrilaș, trupa lui Georgiu rămâne competitivă pentru titlul județean!

Păulișana Păuliș își întărește linia mediană cu Schinteie și Găvrilaș, trupa lui Georgiu rămâne competitivă pentru titlul județean!

Formațiile arădene cu pretenții din ligile trei și patru strâng rândurile încă de săptămâna ce vine în vederea pregătirii campaniei de primăvară. Primele clasate din Liga 4-a Arad se reunesc marți și ne referim la Viitorul Arad și Păulișana Păuliș.

Gruparea din Podgorie a pierdut pe finalul turului titlul neoficial de campioană de toamnă, dar vrea să lupte pentru primele locuri până la final. Tocmai de aceea, Vasilică Georgiu a cerut ceva întăriri și acestea au sosit din Liga 3-a, ambele la mijlocul terenului. În primul rând, Păulișul l-a reprimit cu brațele deschise, după trei sezoane, pe Dumitru Schinteie (foto), mijlocașul defensiv de 31 de ani, trecut între timp pe la CSC Dumbrăvița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Experimentatul fotbalist și-a pierdut locul de titular la formația pregătită de Sorin Bălu și întărește „colonia” de timișoreni de la Păuliș, din care mai fac parte Toma, Cernat și Berar.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 173 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7