Stiri Ziare Locale Parcurile industriale din Aleșd și Beiuș vor fi construite de Dumexim. Investiția este de aproape 41 milioane lei (FOTO)
Parcurile industriale din Aleșd și Beiuș vor fi construite de Dumexim. Investiția este de aproape 41 milioane lei (FOTO)

Parcurile industriale din Aleșd și Beiuș vor fi construite de Dumexim. Investiția este de aproape 41 milioane lei (FOTO)

Parcurile industriale din Aleșd și Beiuș vor fi construite de compania Dumexim, care a câștigat licitațiile organizate de Consiliul Județean Bihor. Valoarea investiției este de aproape 41 milioane lei cu TVA. Potrivit președintelui CJ, Ilie Bolojan, obiectivul este atragerea unor firme în noile parcuri și asigurarea unor locuri de muncă pentru locuitorii acestor zone.

„Parcurile Științifice cu Specializare Inteligentă Aleșd, Beiuș, Marghita și Ștei sunt o rețea de parcuri industriale pe care Consiliul Județean Bihor le dezvoltă în afara Municipiului Oradea, în localități aflate la 40-50 de kilometri, în așa fel încât oamenii care locuiesc în aceste zone să aibă locuri de muncă cât mai aproape de casele lor și să nu mai fie nevoiți să facă naveta”, a precizat Ilie Bolojan, potrivit unui comunicat trimis marți de CJ Bihor.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 114 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7