Stiri Ziare Locale Obligațiunile emise de CJ Cluj au debutat la Bursa de Valori București. Tișe: „Clujul, lider național în planul dezvoltării”
Obligațiunile emise de CJ Cluj au debutat la Bursa de Valori București. Tișe: „Clujul, lider național în planul dezvoltării”

Obligațiunile emise de CJ Cluj au debutat la Bursa de Valori București. Tișe: „Clujul, lider național în planul dezvoltării”

Începând de astăzi, 18 ianuarie 2024, Consiliul Județean Cluj este prezent la Bursa de Valori București (BVB) cu prima sa emisiune de obligațiuni.

Listarea obligațiunilor Consiliului Județean Cluj (CJC33E) s-a realizat în urma derulării unui plasament privat la finalul anului 2023, în cadrul căruia au fost emise 756,800 de obligațiuni, neconvertibile, garantate și denominate în euro.  Obligațiunile au o valoare nominală de 100 euro și dobândă variabilă (EURIBOR 6m + 3,25% pe an), scadență în anul 2033 şi cu o opţiune de răscumpărare anticipată în 2029. Plasamentul privat a fost intermediat din consorțiul format din BT Capital Partners, Alpha Bank România și Raiffeisen Bank.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 171 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7