Stiri Ziare Locale Nume noi și nume vechi pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj (SURSE)
Nume noi și nume vechi pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj (SURSE)

Nume noi și nume vechi pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj (SURSE)

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca este deschisă de Aurelia Cristea, care este și candidatul Primăria Cluj-Napoca, au declarat pentru ZIUA de CLUJ surse din partid.

Aurelia Cristea este urmată de actualii consilieri locali Ovidiu Săcară și Radu Lupaș, de Raluca Sandu, lector universitar la UBB Cluj, și de Dan Morar, care mai are în CV-ul politic un mandat de consilier local.

PSD Cluj va valida, în cursul acestei săptămâni, și lista pentru Consiliul Județean. Deocamdată, pe aceasta se regăsesc, potrivit acelorași surse, Alexandru Cordoș, candidatul PSD Cluj la șefia Consiliului Județean, Remus Lăpusan, fost consilier județean, Laura Pop, actual consilier județean, Andrei Bradea, consilier local din Dej, și  Luana Șerban, președinte al Organizației de Tineret.…

Ziua de Cluj - Anca ColibasanuIn urma cu 71 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7