Stiri Ziare Locale Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Cât mai trebuie să așteptăm pentru a circula decent pe drumurile Bihorului?
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Cât mai trebuie să așteptăm pentru a circula decent pe drumurile Bihorului?

Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Cât mai trebuie să așteptăm pentru a circula decent pe drumurile Bihorului?

Luni, 25 martie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii:

Drum bun, Bihor!

În ziua „desantului” principalilor lideri din Capitală pe șantierul finalizat al legăturii centurii Oradea cu autostrada, BIHOREANUL l-a „luat la întrebări” pe reprezentantul local al CNAIR.

Traian Bulzan, șeful Secției Drumuri Naționale Oradea, nu s-a ferit să facă pronosticuri optimiste despre cât va mai trebui să așteptăm pentru a circula cât de cât relaxați pe drumurile Bihorului, dar și dincolo de granițele județului: cu ceva noroc, peste 2 ani vom merge pe autostradă și spre România, nu doar spre Occident, peste 3 ani vom circula și pe drumul expres Oradea - Arad, iar traficul sufocant de azi va deveni o urâtă amintire.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 102 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7