Stiri Ziare Locale Nemulțumiri față de contractele individuale semnate cu Retim: „Ne trezim cu modificări tarifare, fără vreo notificare prealabilă”
Nemulțumiri față de contractele individuale semnate cu Retim: „Ne trezim cu modificări tarifare, fără vreo notificare prealabilă”

Nemulțumiri față de contractele individuale semnate cu Retim: „Ne trezim cu modificări tarifare, fără vreo notificare prealabilă”

Un cititor Special Arad ne-a contactat pentru a își spune oful legat de schimbările care tot survin asupra contractului de ridicare a gunoiului pe care firma Retim îl are semnat cu cetățenii orașului. Cititorul ne-a mărturisit că nu i se pare defel normal ca, fiind vorba de modificări asupra unui contract bilateral, semnatarul / beneficiarul să nu fie notificat direct ori consultat.

„Nu trebuiau să notifice măcar și partenerii de contract? Pentru că există contracte individuale între Retim și cetățeni, nu un contract general cu Primăria care încasează de la cetățeni mai departe. Toți plătim direct la Retim în baza de contract individual. Iar noi ne trezim cu contractele modificate în ce privește tariful, tot mereu. Și atunci de ce mai avem contracte cu Retim-ul? La celelalte utilități e clar și cât de cât funcționează”, ne-a spus cititorul.…

Special Arad - Mihai TodocaIn urma cu 212 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7