Stiri Ziare Locale Nelu Popa l-a blocat pe Ionuț Popovici! „Nu interacționez cu specimenul ăsta, nu fac decât politica reșițenilor!”
Nelu Popa l-a blocat pe Ionuț Popovici! „Nu interacționez cu specimenul ăsta, nu fac decât politica reșițenilor!”

Nelu Popa l-a blocat pe Ionuț Popovici! „Nu interacționez cu specimenul ăsta, nu fac decât politica reșițenilor!”

Cei doi candidați pentru Primăria Reșița au strategii total diferite! Ionuț Popovici anunță atacuri tăioase, în timp ce Nelu Popa preferă să-l ignore total!

Candidatul PSD pentru Primăria Reșița a dezvăluit că Nelu Popa are calitatea de inculpat în dosarul privitor la incidentul dintre cei doi petrecut anul trecut pe o terasă din centrul municipiului și amenință cu o serie întreagă de dezvăluiri care să le arate reșițenilor adevărata față a actualului edil-șef.

Nelu Popa refuză însă să intre pe terenul propus de Popovici și spune că tot ce are de spus despre proiectele din municipiu le va comunica direct cetățenilor. „Omul mi-a făcut plângere penală. Nu mă simt vinovat de nimic și n-am un motiv să îl rog să ne dăm mână. Ne pierdem vremea, e un subiect marginal. Sunt convins că reșițenii nu sunt interesați de subiectul ăsta!”, a spus primarul Reșiței la Express Live.…

Expres de Banat - Dani StanciuIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7