Stiri Ziare Locale Mircea Cărtărescu s-a întâlnit cu cititorii din Oradea: „Vă invidiez că locuiți într-un astfel de oraș” (FOTO)
Mircea Cărtărescu s-a întâlnit cu cititorii din Oradea: „Vă invidiez că locuiți într-un astfel de oraș” (FOTO)

Mircea Cărtărescu s-a întâlnit cu cititorii din Oradea: „Vă invidiez că locuiți într-un astfel de oraș” (FOTO)

După cinci ani de la precedenta întâlnire cu publicul orădean, Mircea Cărtărescu s-a întors la Oradea, oraș despre care spune că este „și mai strălucitor”, cu ocazia evenimentului numit „Aventura literară”.

Într-un dialog cu Dan-Liviu Boeriu, Mircea Cărtărescu a împărtășit momente importante din „labirintul personal”, și-a descris dragostea pentru poezie și proză, dezvăluind și ce l-a determinat să scrie cel mai nou roman, „Theodoros”.

Dialog în orașul strălucitor

Evenimentul numit „Aventura literară” a fost organizat de Revista Familia, alături de Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai, și a adunat sute de participanți, care au umplut sâmbătă seara Aula Magna a Universității din Oradea. Printre ei, episcopul greco-catolic Virgil Bercea, viceprimărița Antonia Nica, poetul Ioan Moldovan, mai mulți profesori, precum și artiști, ca liderul formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 124 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7