Stiri Ziare Locale Minifotbal: Plecat-am 9 din… Bistrița! România-Ungaria, amical de lux cu număr record de jucători din campionatul bistrițean!
Minifotbal: Plecat-am 9 din… Bistrița! România-Ungaria, amical de lux cu număr record de jucători din campionatul bistrițean!

Minifotbal: Plecat-am 9 din… Bistrița! România-Ungaria, amical de lux cu număr record de jucători din campionatul bistrițean!

Se apropie cu pași repezi Campionatul European de Minifotbal care va avea loc în acest an la Sarajevo și naționala pregătită de Virgil Bejenaru și Laszlo Klein începe seria meciurilor de verificare.

România va avea la Oradea în perioada 22-24 martie un adversar de gală, „dubla” cu reprezentativa Ungariei fiind o reeditare a finalei Campionatului Mondial, câștigat în această iarnă de tricolori. Pentru această acțiune, selecționerul Virgil Bejenaru a convocat un număr de 22 de jucători, și, spre satisfacția iubitorilor minifotbalului bistrițean, nouă dintre aceștia evoluează în Campionatul județean, organizat de AJM Bistrița Năsăud. Pe lângă consacrații  Bogdan Covaci, Dragoș Nițu și Vasile „Vanea” Pop de la ACS Sam Vig CCM sau Mircea „Ciucă” Popa de la ACS Extratereștrii 2014, campioni mondiali cu România la ultimul Campionat Mondial din Emirate, Bistrița mai trimite încă cinci nume noi sub culorile tricolore: portarul Trif „Lufă” Lucian de la ACS Extratereștrii 2014, fundașii Raul Dumitrovici și Marius Ionescu de la ACS Sam Vig CCM, și mijlocașii Sorin Acatrinei de la ACS Sam Vig CCM și Ciprian Timiș de la Raal Bistrița, acesta din urmă fiind unul dintre cei mai tineri jucători convocați. Toți cei nouă jucători sunt în formă maximă, dovadă fiind și podiumul actual al Campionatului județean Bistrița Năsăud, ocupat de toate cele trei echipe care trimit jucători la această acțiune.…

Sportul Bistritean - sportulbistritean.roIn urma cu 114 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7