Stiri Ziare Locale Mihai a dezvăluit unul dintre secretele succesului cu U. Cluj: „Astăzi Coach ne-a promis o primă, avem speranțe de play-off”
Mihai a dezvăluit unul dintre secretele succesului cu U. Cluj: „Astăzi Coach ne-a promis o primă, avem speranțe de play-off”

Mihai a dezvăluit unul dintre secretele succesului cu U. Cluj: „Astăzi Coach ne-a promis o primă, avem speranțe de play-off”

Linia de mijloc a UTA-ei a arătat rău fără Cristian Mihai cu FCSB. Fotbalistul de 19 ani a revenit pe gazon după suspendare cu Sepsi și jocul arădenilor a crescut automat. Azi, pe „Cluj Arena”, Mihai chiar a fost unul dintre cei mai buni utiști de pe teren, bun pe ambele faze ale jocului, iar Mircea Rednic nici nu l-a mai schimbat ca și în alte ocazii.

Blondul fotbalist chiar a provocat faza la care Mitrea a greșit, iar Omondi a profitat și i-a pus pe tavă mingea lui Luckassen pentru 0-2.  „O victorie muncită, meritată și asta ne dă speranțe la play-off și ne dă încredere să jucăm toate meciurile până la capăt. Aceste victorii ne ambiționează, ultimele echipe pe care le-am învins visează acolo sus, se bat tot timpul la play-off. După această victorie se mai așează un pic lucrurile, putem să stăm mai liniștiți privind clasamentul, dar ne așteaptă un meci acasă cu Botoșani pe care va trebui să-l câștigăm”, afirmă Cristian Mihai.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 151 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7