Stiri Ziare Locale Micovschi a ajuns la 8 goluri stagionale: „Mă simt bine la Arad, știm cu toții că ne așteaptă meci foarte important cu Dinamo”
Micovschi a ajuns la 8 goluri stagionale: „Mă simt bine la Arad, știm cu toții că ne așteaptă meci foarte important cu Dinamo”

Micovschi a ajuns la 8 goluri stagionale: „Mă simt bine la Arad, știm cu toții că ne așteaptă meci foarte important cu Dinamo”

Claudiu Micovschi a avut una dintre cele mai bune prestații stagionale în succesul cu 3-2 al UTA-ei contra celor de la FC U Craiova. Mijlocașul lateral împrumutat de la Rapid a alergat enorm și cu folos și a și marcat cel de-al doilea gol al formației lui Mircea Rednic, la capătul unei faze create tot de el, dar în care a beneficiat de o deviere norocoasă ce i-a permis să înscrie din careul mic, dintr-un unghi închis.

A fost a 8-a reușită stagională pentru fotbalistul orădean, care își cunoaște bine misiunea la UTA. „Mă simt foarte bine aici la Arad, eu întotdeauna  încerc să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa și să aducem un rezultat pozitiv mereu, asta e treaba mea. În prima parte au avut doar cele două ocazii ce au însemnat și goluri pe greșelile noastre. Am început bine partea a doua, am marcat și cred că am dominat meciul de la început până la sfârșit”, a spus Micovschi la finalul meciului cu oltenii lui Mititelu.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 124 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7