Stiri Ziare Locale Membri ai unui partid politic, șefii Crucea Roșie Ilfov, în prima linie la protestul împotriva vaccinării obligatorii.
Membri ai unui partid politic, șefii Crucea Roșie Ilfov, în prima linie la protestul împotriva vaccinării obligatorii.

Membri ai unui partid politic, șefii Crucea Roșie Ilfov, în prima linie la protestul împotriva vaccinării obligatorii.

Alianța pentru Unirea Românilor a scos în stradă săptămâna trecută o mulțime de oameni la un protest împotriva vaccinării obligatorii. Conform Libertatea, protestatarii au forțat intrarea în Ministerul Sănătății, unul escaladând balconul, iar mai mulți jurnaliști au fost loviți.

Membrii și simpatizanții AUR au protestat față de vaccinarea ogligatorie, deși proiectul de lege propus nu prevede asta, iar ministru sănătății, Alexandru Rafila, a spus clar că vaccianrea nu va fi obligatorie.

În primele rânduri, șefii Crucii Roșii Ilfov

AUR a organizat un protest anti vaccin, deși nimeni nu obligă pe nimeni să se vaccineze, și pare că au făcut-o doar să reaprindă o flacăra care le-a luminat calea spre succes politic în pandemie. Scamatoria din manualele de manipulare politică nu face decât să țină simpatizanții lor mobilizați și să strecoare îndoială și fiori radicali în oamenii nesiguri.…

Expresul De Buftea - Bogdan TobaIn urma cu 21 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Desteptarea

Desteptarea

Ziare Locale

“Datini și Obiceiuri Strămoșești” la Onești
In urma cu 5 ore
Desteptarea - Redactia
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7