Stiri Ziare Locale Medalii arădene la naționalele de aruncări lungi: Motorca și-a luat biletele pentru Mondialul juniorilor, Oriaku – de două ori „aur”!
Medalii arădene la naționalele de aruncări lungi: Motorca și-a luat biletele pentru Mondialul juniorilor, Oriaku – de două ori „aur”!

Medalii arădene la naționalele de aruncări lungi: Motorca și-a luat biletele pentru Mondialul juniorilor, Oriaku – de două ori „aur”!

Atleții arădeni au început în forță anul competițional, cu rezultate excelente la probele de aruncări lungi. Așa cum era de așteptat, Mihai Motorca și Vanessa Oriaku au fost principalii performeri ai delegației la Campionatele Naționale de iarnă la aruncări lungi de pe stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București, desfășurate în weekend.

S-au obținut în total șase medalii, dintre care trei de aur, două de argint și una de bronz, după cum urmează: Mihai Motorca (dublă legitimare CSȘ Gloria Arad – CSM Arad , antrenor Constantin Miclea) și-a câștigat „pașaportul“ pentru Mondialele de U20, cu 55,54 metri la aruncarea discului (foto principal). Baremul pentru accederea la cea mai importantă competiție a anului era de 55,50 m.! Evident, a luat aurul la categoria juniorilor. El s-a clasat pe locul 2 la categoria U23 și pe 4 la seniori, cu 49,06 metri. Așadar, Motorca merge la Mondialele din Lima (Peru), programate în vara acestui an, imediat după Jocurile Olimpice.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 128 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7