Stiri Ziare Locale Marko Stolnik, înainte de Dinamo – UTA: „Este ca o finală pentru noi, vom da tot ce avem mai bun ca să ajungem în play-off”
Marko Stolnik, înainte de Dinamo – UTA: „Este ca o finală pentru noi, vom da tot ce avem mai bun ca să ajungem în play-off”

Marko Stolnik, înainte de Dinamo – UTA: „Este ca o finală pentru noi, vom da tot ce avem mai bun ca să ajungem în play-off”

Marko Stolnik a început anul 2024 ca variantă de rezervă pentru Mircea Rednic, Alexandru Benga și Ibrahima Conte fiind preferați în centrul defensivei. Croatul a reintrat în primul 11 după ce africanul a primit cartonaș roșu în remiza cu FC Botoșani, iar de atunci a fost integralist în toate cele patru meciuri, din care UTA a obținut nouă puncte.

La un moment dat în această iarnă, s-a pus chiar problema ca Stolnik să plece de la Arad, însă până la urmă grecul Stroungis a fost cel care a părăsit echipa: „Au existat multe discuții, dar sunt profesionist, atâta vreme cât sunt aici îmi voi face treaba pentru echipă. Am vrut să rămân aici, să lupt pentru poziția mea, îmi place aici și, până la urmă, cred că a fost bine. Momentan sunt concentrat doar pe UTA, pentru că acest proiect merge în direcția bună, după cum se poate vedea și din ultimele rezultate. Am format prietenii aici, cu oamenii din oraș și din club. Îmi place foarte mult aici, dar acum trebuie să continuăm și vedem în vară ce se va întâmpla” a spus Stolnik.…

Glasul Aradului - Bogdan MarișIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7