Stiri Ziare Locale Magazinul Selgros din Oradea, amendat cu 56.000 de lei pentru mucegai, mâzgă, rugină şi echipamente neigienizate (FOTO)
Magazinul Selgros din Oradea, amendat cu 56.000 de lei pentru mucegai, mâzgă, rugină şi echipamente neigienizate (FOTO)

Magazinul Selgros din Oradea, amendat cu 56.000 de lei pentru mucegai, mâzgă, rugină şi echipamente neigienizate (FOTO)

Magazinul Selgros din cartierul Nufărul din Oradea a fost amendat cu 56.000 de lei, după un control al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), în cadrul căruia au fost descoperite mai multe nereguli, inclusiv echipamente murdare, mucegai, rugină şi depuneri de mâzgă. Zona de produse congelate a fost închisă temporar, din cauza depunerilor de gheaţă.

Detalii despre amendă şi nereguli au fost transmise, miercuri, printr-o informare de presă de şeful CJCP Bihor, Giani Bura.

Controlul a fost făcut luni şi a făcut parte dintr-o serie de acţiuni desfăşurate la nivel naţional în lanţul de hipermarketuri Selgros de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7