Stiri Ziare Locale Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. Pivariu: „Până la finalul acestei luni, ar trebui să fie terminat”.
Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. Pivariu: „Până la finalul acestei luni, ar trebui să fie terminat”.

Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. Pivariu: „Până la finalul acestei luni, ar trebui să fie terminat”.

Lucrările de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Floreștiavansează conform termenelor de execuție și se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni, a arătat primarul comunei, Bogdan Pivariu.

„Mă aflu pe șantierul lucrărilor care vizează rezolvarea problemelor de trafic de la bajrajul Florești. Acest proiect curpinde lărgirea, pentru a avea câte o bandă funcțională pe dfiecare sens de mers, pentru a evita ambuteiajele din trafic. De asemenea, avem două sensuri giratorii, pe o parte și pe cealaltă a Someșului, pentru siguranța circulației. Lucrările avansează conform graficului și până la finalul acestei luni, ar trebui să fie un proiect terminat. Vă pot spune că este subsecvent studiului de trafic și face parte dintr-o multitudine de proiecte menite să optimizeze traficul din Florești”, a arătat edilul.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7