Stiri Ziare Locale Luckassen, după al treilea gol al său la UTA: „Puteam ucide jocul mai repede, echipa trebuie să privească în sus după aceste două victorii”
Luckassen, după al treilea gol al său la UTA: „Puteam ucide jocul mai repede, echipa trebuie să privească în sus după aceste două victorii”

Luckassen, după al treilea gol al său la UTA: „Puteam ucide jocul mai repede, echipa trebuie să privească în sus după aceste două victorii”

Kevin Luckassen a câștigat lupta pentru un tricou de titular în atacul UTA-ei cu Godberg Cooper. Sigur, la Cluj, italianul cu origini ghaneze oricum a absentat din cauza unei răceli, dar olandezul îi dă mai multe garanții lui Mircea Rednic inclsuiv în jocul cu spatele la poartă.

Și azi, în succesul cu 3-1 al arădenilor pe „Cluj Arena”, Luckassen a făcut un joc solid, cu destule mingi date pentru colegii săi din linia a doua, dar și mai important este că a fost la locul potrivit pentru reușita de 0-2, la pasa lui Omondi. „Am început bine după ce a fost anulat golul lor, am marcat și au mai fost oportunități, puteam <> jocul mai repede, după 2-0. Eu mă simt mai bine după acea accidentare de câteva săptămâni, sunt încrezător în forțele mele. Echipa trebuie să privească în sus după aceste două victorii, nu ne mai uităm în jos, avem mai multă încredere acum”, a spus Luckassen la finalul meciului de la Ckuj.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 151 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7