Stiri Ziare Locale Lopez nu a fost prima alegere a lui Rednic pentru ultima schimbare: „Trebuia să intre Stolnik, mă bucur că am fost inspirat”
Lopez nu a fost prima alegere a lui Rednic pentru ultima schimbare: „Trebuia să intre Stolnik, mă bucur că am fost inspirat”

Lopez nu a fost prima alegere a lui Rednic pentru ultima schimbare: „Trebuia să intre Stolnik, mă bucur că am fost inspirat”

După victoriile cu Sepsi (2-1) și U. Cluj (3-1), UTA pornea mare favorită în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, dar a terminat prin a se bucura pentru o remiză. Arădenii au egalat la doi în minutul 90, prin uruguaianul Ariel Lopez, intrat pe gazon în minutul 83, în locul juniorului Cristian Mihai.

La final, Mircea Rednic a recunoscut că a fost foarte aproape de a face o altă alegere pentru ultima sa schimbare în meciul cu formația lui Bogdan Andone. „Mă bucur că am fost inspirat, sau habar nu am. L-am chemat pe Stolnik la schimbare, dar în ultima secundă am spus să îl bag pe Ariel. El a mai jucat fundaș central și pe construcția noastră putea să aducă mai mult plus decât Stolnik, care e un fundaș central clasic. Am reușit să egalăm, e un punct, dar păcat că nu am gestionat 1-0 de la pauză”, a menționat antrenorul UTA-ei la finalul disputei cu botoșănenii.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7