Stiri Ziare Locale Liviu Miroșeanu (viceprimar PNL): O taxă suplimentară de salubritate înseamnă un nou bir pe mediul de afaceri!
Liviu Miroșeanu (viceprimar PNL): O taxă suplimentară de salubritate înseamnă un nou bir pe mediul de afaceri!

Liviu Miroșeanu (viceprimar PNL): O taxă suplimentară de salubritate înseamnă un nou bir pe mediul de afaceri!

Partidul Național Liberal respinge propunerea actualului primar, Lucian Stanciu-Viziteu, de a institui o taxă suplimentară de salubritate pentru agenții economici care desfășoară activități comerciale, în valoare de 1161,51 lei/tona de deșeuri.

Măsura este discriminatorie și reprezintă efectiv un nou bir pentru antreprenorii din domeniu, confruntați și așa cu destule probleme, se arată într-un comunicat de presă al PNL Bacău.

Practic, potrivit comunicatului, primarul Lucian Stanciu-Viziteu dorește ca oamenii de afaceri care desfășoară activități comerciale să susțină celelalte categorii care beneficiază de anumite facilități. Instituirea unei taxe suplimentare nu ar face altceva decât să-i pună în dificultate mediul de afaceri, care s-ar putea vedea obligat să reducă numărul de angajați sau să crească prețurile produselor și serviciilor. În ambele situații, singurii care au de suferit sunt băcăuanii.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 200 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7