Stiri Ziare Locale Lipova, trimisă de conjudețeana Pecica în play-out! Todea: „Noi naivi, ei concreți” v.s. Bozian: „După golul de 0-1 totul a decurs normal”
Lipova, trimisă de conjudețeana Pecica în play-out! Todea: „Noi naivi, ei concreți” v.s. Bozian: „După golul de 0-1 totul a decurs normal”

Lipova, trimisă de conjudețeana Pecica în play-out! Todea: „Noi naivi, ei concreți” v.s. Bozian: „După golul de 0-1 totul a decurs normal”

Primul derby arădean al anului în Liga a III-a a fost echilibrat doar până la deschiderea scorului. Au reușit-o pecicanii la Lipova, prin Borcea, chiar înainte de pauză, după care Progresul a mai marcat de două ori după pauză și și-a asigurat victorie ce o duce mai aproape de play-off.

Todea: „Un meci durează 90 de minute, dar noi nu am crezut niciun moment că putem reveni”

În schimb, Șoimii Lipova iese total din calculele „careului de ași” după meciul de astăzi și nu are decât să-și propună să câștige play-outul. „A fost un meci echilibrat timp de 30-35 de minute, adică până la golul lor luat foarte ușor. În primul rând, a greșit arbitrul, căci nu a existat niciun fault la lovitura liberă din care s-a născut golul de 0-1, dar și noi am fost prea naivi. În plus, la 0-0, am fi putut să concretizăm trei-patru situații în care ei au pierdut mingea în jumătatea lor, dar nu am dezvoltat cum ar fi trebuit atacurile. Am avut și ceva faze fixe executate periculos, nu am marcat. În schimb, ei au fost concreți, iar după 0-1 totul a fost simplu pentru ei. Am luat repede goluri în repriza a doua, practic nu am crezut niciun moment că putem reveni. Până la urmă, un meci durează 90 de minute, iar noi am cedat după o repriză și ceva. E clar că avem și o problemă în atac, e al patrulea meci la rând în care nu marcăm, după cele trei amicale, iar azi am și luat. Am avut și ceva probleme, Șimăndan ne lipsește mult și-i dorim sănătate pe această cale, Nica a avut și el probleme în ultimele zile, iar Iliescu își revine treptat. Asta e, până la acest meci am discutat să facem totul pentru a ne juca șansele la play-off până în ultimele etape ale sezonului regular, de luni trebuie să reconfigurăm totul și să ne propunem obiectivul pentru play-out. Până una alta, mai vrem să facem puncte cu Peciu Nou și Buziaș în sezonul regular, apoi ne concentrăm pe play-out”, a spus Cristian Todea, antrenorul principal al formației „alb-albastre”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 117 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7