Stiri Ziare Locale Linie de tren de mare viteză către Ungaria. Comisar European pentru Transporturi: „Budapesta e foarte interesată de tronsonul până la Cluj-Napoca”
Linie de tren de mare viteză către Ungaria. Comisar European pentru Transporturi: „Budapesta e foarte interesată de tronsonul până la Cluj-Napoca”

Linie de tren de mare viteză către Ungaria. Comisar European pentru Transporturi: „Budapesta e foarte interesată de tronsonul până la Cluj-Napoca”

Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, a afirmat că interesul guvernului de la Budapesta pentru realizarea acestei linii rămâne crescut, în special în ceea ce privește tronsonul până la Cluj-Napoca.

O parte din lucrări se desfășoară pe linia Cluj-Napoca-Episcopia Bihor, unde deja au început lucrările de electrificare a căii ferate.

„Depinde de părți. Eu știu că, de exemplu, acum câțiva ani, Budapesta era foarte interesată, cel puțin de tronsonul până la Cluj-Napoca. Sigur că pentru România importantă conexiune până la București. Pe de altă parte, orice bucată făcută e binevenită, totuși e o distanță destul de mare. Noi avem acum în lucru multe tronsoane pe acest pe București-Oradea, în diverse stadii de execuție. Se văd mai puțin pentru că ori sunt făcute și date în folosință la capacitate, ori altfel nu se văd.…

Ziua de Cluj - Ziua de ClujIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7