Stiri Ziare Locale Liga a IV-a Arad, etapa a 16-a: Gornic fluieră derby-ul Viitorul – Sântana, Saladea o arbitrează pe VI-FE în complicata deplasare de la Beliu!
Liga a IV-a Arad, etapa a 16-a: Gornic fluieră derby-ul Viitorul – Sântana, Saladea o arbitrează pe VI-FE în complicata deplasare de la Beliu!

Liga a IV-a Arad, etapa a 16-a: Gornic fluieră derby-ul Viitorul – Sântana, Saladea o arbitrează pe VI-FE în complicata deplasare de la Beliu!

Campionatul Ligii a IV-a Arad s-a reluat cu multe rezultate surprinzătoare. Trei dintre echipele din Top 5 au pierdut puncte și doar una în meci direct – Păulișul, după eșecul de Felnac. În rest, puțină lume ar fi pariat pe remizele celor de la Viitorul și Curtici cu Glogovăț și Sebiș. Așadar, beneficiarele rundei cu numărul 16 au fost Sântana și Felnac, Unirea venind chiar pe locul 2, înainte de „ciocnirea” cu liderul.

Dar victoria cu Beliu a fost plătită destul de scump de trupa lui Adrian Abrudean, care l-a pierdut pe Vlad Filimon. Golgheterul „roș-negrilor” cu 13 reușite a fost eliminat după un cot aplicat în figura lui unui adversar și va rata și partida cu Vinga de peste 8 zile. Așadar, derby-ul de la vârful Ligii a IV-a Arad, Viitorul – Sântana, de sâmbătă de la ora 11, de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic se va juca fără cel mai bun marcator al oaspeților. Arbitru este Alexandru Gornic, cel care tocmai a renunțat la statutul său de „central” în Liga a 3-a.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7